8 Responses

 1. Natacha
  Natacha 3 maart 2015 at 11:59 | | Reply

  Leuke blog, veel info! Wel heb ik een vraag, zelf zit ik namelijk voor werk in een hotel net buiten cancun. Moet je voor de feesten overdag persee in een hotel zitten of is er ook een mogelijkheid om ergens entree te betalen en daar heen te gaan? Zo ja wat is dan de beste plek?

 2. Stranden op Ibiza – Hoe overleef ik Ibiza met mijn vriendin Deel 1 | Normale Mannen

  […] maart ben ik naar Mexico geweest (lees hier meer over de Cancun trip) en ook voor deze vakantie had ik een hoop uitgezocht. Mijn grote fout wat om dit niet allemaal […]

 3. jordy
  jordy 21 maart 2017 at 16:23 | | Reply

  hey, ben van plan om in 2018 ook naar spring break te gaan in cancun maar het oasis resort is al uitverkocht. Aangezien alles te doen is daar hoe veel kost het dan voor zon entree?

Geef een reactie